ÖntapadósBRADY gyártmányú jelölő- és feliratozó rendszer

Az általunk kínált BRADY gyártmányú rendszerben bármilyen feladatra megtalálható a megfelelő termék, legyen az kábeljelölés, rendezőn végpont feliratozás, egyéb feiratok, táblák, stb. A jelölők alapanyaga igen sokféle lehet, így speciális alkalmazásokhoz, szélsőséges környezeti feltételekhez is tudjuk ajánlani azokat.

A címkenyomtató szoftver segítségével, valamint a speciális nyomtatókellékekkel egyszerűen és gyorsan tudunk meglévő eszközeinkkel címkéket készíteni. Az alábbi ismertetés nem teljes, kérjük hívjon bennünket, hogy a feladatra legmegfelelőbbet ajánlhassuk!

ÖntapadósÖntapadó kábeljelölők

Az öntapadó szalagot különböző színekben lapon, füzetben, adagolóban kínáljuk. A jelölők a megrendelő igényei szerint készülhetnek számmal, betűvel vagy szimbólummal.

Nem ragaszthatóNem ragasztható jelölők

A nem ragasztható jelölőkkel zászlókat, kábelre felhúzható feliratot, vagy bármilyen jelzést helyezhetünk el. A feliratok készülhetnek különféle nyomtatóval vagy speciális tollal. Többcélú kábelekhez ideális feliratcső, melyben cserélhető a címke, így az adott feladatnak megfelelően egyszerűen elhelyezhető az azonosítás. A pattintó számozás jól látható, maradandó megoldás.

Hordozható nyomtatóHordozható kézinyomtató

A hordozható nyomtató ideális helyszíni szereléshez, könnyű, kicsi, egyszerűen kezelhető. Segítségével bármilyen helyszínen pillanatok alatt készíthetünk öntapadó, valamint önlamináló kábeljelölőket és felirat címkéket. Címkék méret- és anyagválasztékban kaphatók hozzá.